Krachten bundelen voor beter onderwijs

Fringe en itelligence zijn twee Nederlandse ICT-bedrijven gespecialiseerd in studentinformatie- en volgsystemen en digitale leeromgevingen.

De grootste kracht van itelligence is de verwerking van data conform de nieuwste onderwijsprocessen. Fringe maakt software om ervoor te zorgen dat de student zich binnen zijn leerproces zo goed mogelijk kan ontwikkelen en staat bekend om hun mbo-kennis.

Samen ontwikkelden zij education online: het ict-fundament van het mbo.

fringe

Fringe Company

Mét het onderwijs, voor het onderwijs.

Fringe Company ondersteunt het onderwijs van online aanmelden tot diplomeren met een compleet applicatielandschap. Samen met de klanten die zitting hebben in de expertgroepen bedenken we nieuwe functionaliteiten en oplossingen. Zo blijven we software ontwikkelen die écht aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers.

Wij zijn enthousiast over leren en ontwikkelen en gedreven dit in onze software te laten zien. Niet de techniek is leidend, maar de gebruiker. Het team van Fringe bestaat uit een groep enthousiaste, betrokken en gedreven mensen. Wij zijn toegankelijk en hebben veel kennis van het Nederlandse onderwijs. Mét het onderwijs, voor het onderwijs!

itelligence

itelligence

We Transform. Trust into Value

itelligence is een dynamisch, snelgroeiend adviesbureau, werkzaam voor de Food & Agro, Life Sciences & Chemicals, Education & Research, Discrete Industries, Wholesale en Professional Services industrie in de Benelux. itelligence bundelt industrie-, proces- en ICT-kennis en komen zo – samen met u – met concrete oplossingen voor verbetering van uw bedrijfsvoering. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Vacatures

Wil jij het onderwijs in Nederland beter maken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op hun eigen wijze ons verder willen helpen.

Fringe Company
Bezoek onze vacaturepagina

itelligence
Bezoek onze vacaturepagina