Krachten bundelen voor beter onderwijs

Fringe en NTT DATA Business Solutions zijn twee ICT-bedrijven gespecialiseerd in studentinformatie- en volgsystemen en digitale leeromgevingen.

De grootste kracht van NTT DATA Business Solutions is de verwerking van data conform de nieuwste onderwijsprocessen. Fringe maakt software om ervoor te zorgen dat de student zich binnen zijn leerproces zo goed mogelijk kan ontwikkelen en staat bekend om hun mbo-kennis.

Samen ontwikkelden zij education online: het ict-fundament van het mbo.

fringe

Fringe Company

Mét het onderwijs, voor het onderwijs.

Fringe Company ondersteunt het onderwijs van online aanmelden tot diplomeren met een compleet applicatielandschap. Samen met de klanten die zitting hebben in de expertgroepen bedenken we nieuwe functionaliteiten en oplossingen. Zo blijven we software ontwikkelen die écht aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers.

Wij zijn enthousiast over leren en ontwikkelen en gedreven dit in onze software te laten zien. Niet de techniek is leidend, maar de gebruiker. Het team van Fringe bestaat uit een groep enthousiaste, betrokken en gedreven mensen. Wij zijn toegankelijk en hebben veel kennis van het Nederlandse onderwijs. Mét het onderwijs, voor het onderwijs!

NTT DATA Business Solutions

We Transform. SAP® Solutions into Value

NTT DATA Business Solutions is onderdeel van de wereldwijde NTT DATA Group. Digitale transformatie helpt bedrijven hun volledige potentieel te bereiken – als de onderliggende technologieën werken voor de mensen die ze gebruiken! Bij NTT DATA Business Solutions ontwerpen, implementeren, beheren en verbeteren we SAP-oplossingen continu om ze te laten werken voor bedrijven – en voor hun mensen.

Vacatures

Wil jij het onderwijs in Nederland beter maken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op hun eigen wijze ons verder willen helpen.

Fringe Company
Bezoek onze vacaturepagina

NTT DATA Business Solutions
Bezoek onze vacaturepagina