Kernregistratie, studentensysteem en digitale leeromgeving in één: de spil in je applicatielandschap

trajectplanner

Overzicht in complexe onderwijsprocessen

Met de keuze uit drie applicaties in één informatiesysteem, geeft deze software inzicht en duidelijkheid. Als spil in het automatiseringslandschap. Kernregistratie, studentvolgsysteem en een elektronische leeromgeving: alle studentinformatie wordt verzameld en geborgd.

Kernregistratie deelnemers (KRD)

De uitwisseling met BRON in de KRD module is volledig gebaseerd op het Programma van Eisen zoals opgesteld door DUO. Het berichtenverkeer tussen education online en DUO is volledig real-time.

Daarnaast worden in deze KRD module goedgekeurde aanmeldingen automatisch omgezet in inschrijvingen, inclusief bijbehorende administratieve handelingen. Naast vele standaardkoppelingen met financiële systemen, biedt de KRD module functionaliteiten voor het vastleggen en (automatisch) toekennen van producten, bijvoorbeeld het cursusgeld of de huur van een kluisje. Facturen kunnen direct gegenereerd worden en via rapportages is de status van de betalingen in te zien. Naast de rapportages in de vorm van werklijsten voor administratief medewerkers, kun je rapportages genereren waarin overzichten te maken zijn op verschillende gegevensgroepen voor diverse populaties studenten.

Kernregistratie-deelnemers-(KRD)

Studentvolgsysteem

Deze module ondersteunt het onderwijs van online aanmelding intake tot het examineren. Het neemt de onderwijsadministratie werk uit handen door het efficiënt organiseren van studentgegevens en het aanbieden van standaardkoppelingen met o.a. roosterpakketten.

Studentvolgsysteem

Het ondersteunt studentbegeleiders door het digitale student- en zorgdossier, cijferinvoer, resultaatbeheer, presentiebeheer en examinering. Het is mogelijk individuele leerroutes te arrangeren en vast te stellen.

In de BPV module kan zowel begeleiding als matching plaatsvinden. Ook is er mogelijkheid voor de externe praktijkbegeleider om in te loggen voor het valideren van uren en het waarderen van de stage.

Digitale leeromgeving

De opkomst van gepersonaliseerd en op maat aangeboden onderwijs vraagt om een flexibele leeromgeving. Vanuit de eigen visie op onderwijs en leren, richt een onderwijsinstelling deze leeromgeving in met díe modules die hieraan tegemoet komen. De module voor de digitale leeromgeving is beschikbaar voor alle devices en intuïtief in gebruik. Via de contentmodule kan de docent eenvoudig onderwijsmateriaal toevoegen, samenstellen en publiceren. Zo hebben alle studenten snel, simpel en overal toegang tot hun lesmateriaal.

Student, docent en begeleider zien welke vakken, toetsen en opdrachten onderdeel zijn van de leerroute. Ook zien ze de hierop behaalde resultaten.

Met de Peilstokmodule meet de student door het vragen van feedback, de voortgang in zijn of haar bekwaamheid. Binnen de Projectenmodule werken studenten samen aan opdrachten en projecten, middels taken, afspraken, bestanden, discussies, feedback en de chat. Studenten werken samen aan groepsopdrachten, met of zonder intervisie van een docent. Via het inleverloket kunnen studenten gemakkelijk hun opdrachten inleveren bij de docent. Op het dashboard is alle belangrijke informatie realtime zichtbaar en via handige notificaties ben je altijd op de hoogte van wijzigingen in je omgeving.

Digitale-leeromgeving