Krachten bundelen voor beter onderwijs

Fringe en itelligence zijn twee Nederlandse ICT-bedrijven gespecialiseerd in studentinformatie- en volgsystemen en digitale leeromgevingen.

De grootste kracht van itelligence is de verwerking van data conform de nieuwste onderwijsprocessen. Fringe staat bekend om hun onderwijsconsultancy; zij zorgen ervoor dat de scholen én de studenten zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het onderwijs.

Samen ontwikkelden zij education online: het ict-fundament van het mbo.

fringe

Fringe Company

Een eigenwijs inzicht in onderwijs

Fringe Company wil het onderwijs in Nederland beter maken. Samen met dat onderwijs ontwikkelt Fringe software die houvast geeft en samenwerken stimuleert. Wij zijn enthousiast over leren en ontwikkelen en gedreven dit in onze software te laten zien. Niet de techniek is leidend, maar de gebruiker. Op eigen wijze weten wij de vraag uit de markt op te halen en daaraan de juiste invulling te geven. Wij zijn toegankelijk en hebben veel kennis van het Nederlandse onderwijs. Fringe Company, een eigenwijs inzicht in onderwijs.

itelligence

itelligence

We Transform. Trust into Value

itelligence is een dynamisch, snelgroeiend adviesbureau, werkzaam voor de Food & Agro, Life Sciences & Chemicals, Education & Research, Discrete Industries, Wholesale en Professional Services industrie in de Benelux. itelligence bundelt industrie-, proces- en ICT-kennis en komen zo – samen met u – met concrete oplossingen voor verbetering van uw bedrijfsvoering. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Het-team-van-fringe

Vacatures

Wil jij het onderwijs in Nederland beter maken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op hun eigen wijze ons verder willen helpen.

Fringe Company
Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures

itelligence
Bezoek onze vacaturepagina